Warner Bros på Tenerife

CLASH OF THE TITANS

Denne Hollywood film baseret på kult filmen fra 1981 omkring kampen mellem mænd, konger og guder, under hvilken Perseus tager afsted for at redde Prinsesse Andromeda.

Warner Bros har fløjet et 350 mand stærkt hold herned og også ansat omkring 100 lokale til blandt andet statister.

Denne film lægger 2,5 millioner € direkte i Tenerifes "Statskasse".
Som du kan se på det første billede, er en del af optagelserne igang inde i selve Nationalparken. Dette billede er taget lige efter kabelvognen, men inden man når El Portillo.

En anden meget stor del af filmen, vil blive indspillet i Playa San Juan, som de andre tre billeder viser. Selvom sikkerheden er stor omkring filmoptagelserne er det lykkedes for nogle lokale aviser at fange disse tre billeder under optagelser i San Juan.

Filmen bliover instrueret af Louis Leterrier, som blandt andet også instruerede "Danny the Dog" og "The incredible Hulk". Af skuespillere kan nævnes Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington og Gemma Arterton.

Filmoptagelserne er beregnet til at stoppe her på Tenerife en gang i Juni, så skulle du opholde dig her (specielt i Teides National Park eller omkring San Juan), kunne du ende med at blive en del af baggrunden i en Hollywwod fil, der er sat til premiere i begyndelsen af 2010.

God Ferie
htttp://www.altomtenerife.dk










Kommentarer